Buka ménu utama
Peta wewengkon Oséania

Oséania (Basa Inggris: Oceania Basa Walanda: Oceanië) mangrupa istilah nu ngarujuk kana hiji téritori géografis atawa géopolitis nu diwangun ti sababaraha kapuloan nu aya di Samudra Pasifik jeung sakurilingna. Oséania mangrupa buana kalawan luas aréa daratan nu pangleutikna jeung jumlah populasi nu pangleutikna kadua sanggeus Antartika.

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan