Daptar nagara di Oséania

LocationOceania.png

Di handap nyaéta daptar nagara di Oséania.

Nagara daulatÉdit

Nagara-nagara kalawan pangakuan internasional sacara luas nu aya di Oséania.

Wewengkon depéndensi jeung otonomÉdit

Wewengkon depéndensi jeung daérah otonom di Oséania.

CatetanÉdit

  1. a b c Téritori peuntas laut Australia.
  2. a b Nagara nu maréntah sorangan dina asosiasi bébas jeung Selandia Anyar.
  3. a b c Wewengkon insulér ti Amérika Sarikat.
  4. Hiji nagara bagian ti Amérika Sarikat.
  5. a b c Departemén jeung téritori peuntas laut Perancis.
  6. Bagian ti region Valparaiso, Cili.
  7. Téritori peuntas laut Britania.
  8. Téritori peuntas laut Selandia Anyar.
  9. Pulo Navassa, sanajan mangrupakeun bagian ti KLMAS, ayana di Karibia jeung 'sanés bagian ti Oséania.