Simkuring Andi.


Team Barnstar.png BéntangWiki Gawé Bareng
BéntangWiki Gawé Bareng ieu dilélér ka para pamaké anu tas digawé bareng dina ngamekarkeun artikel-artikel. Wilujeng Kang Andi gita lesmana, sadérék parantos mantosan Kang Sopianwar dina ngagarap tugas undak 5 pasanggiri Wiki Sabanda. Mugia tiasa teras masihan kontribusi sareng bantosan ka para pamaké nu sanésna. Cag. --ilhamkang (sawala) 2 Séptémber 2015 00.39 (UTC)


Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Mugia teras sumanget masihan kontribusi di Wikipedia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.31 (UTC)

.