Wilujeng Sumping di Wikipedia!Édit

Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Andi gita lesmana ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :


Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).
ilhamkang (sawala) 7 Juli 2015 21.10 (UTC)


SampurasunÉdit

Wilujeng enjing kang,, tepangkeun abdi Sopi, pamilon Wiki Sabanda.. ayeuna abdi téh nuju milarian anggota kanggo ngaréngsékeun undak 5. upami kersa, abdi hoyong ngajak akang sangkan tiasa janten anggota kelompok abdii... hapunten sateuacana kang, ku margi abdi nuju diajar kénéh dina basa sunda.. sakantenan kin ku abdi badé dibantosan supaya artikel akang tiasa nyumponan sangkan tiasa lolos... Hatur nuhun kang.. --Sopianwar (sawala) 11 Agustus 2015 02.51 (UTC)

Panutupan Wiki SabandaÉdit

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Andi gita lesmana dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Andi gita lesmana kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.03 (UTC)