Paséh, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia

Paséh nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Paséh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.08
Désa/kalurahan-