Buka ménu utama

Pasirkaliki nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cicéndo, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Pasirkaliki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanCicéndo



Gnome-home.svg