Cicendo, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia
(dialihkeun ti Cicéndo, Bandung)

Cicendo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cicendo

Peta lokasi Kacamatan Cicendo
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,86 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 100.600 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png