Paula Fernandes

Paula Fernandes de Souza (gumelar di Minas Gerais, Brasil, 13 Désémber 1984; umur 35 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Paula Fernandes nyaéta saurang musisi.[rujukan?]


Replace this image male.svg