Pematang Bandar, Simalungun

Pematang Bandar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Pematang Bandar

Peta lokasi Kacamatan Pematang Bandar
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Pematang Bandar, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png