Baghlan (Basa Pérsia/Basa Pastun: بغلان Baġlān) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagarana. ibu kotana nyaéta Puli Khumri. Ngaran propinsi ieu asalna ti ngaran kota Baghlan.

Baghlan

بغلان
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
NagaraApganistan
Ibu kotaPuli Khumri
Lega
 • Total21.112 km2 (8,151 sq mi)
Pangeusi
 • Kira-kira 
(2006)
779.000
BasaBasa Pérsia Dari
Basa Pastun

RujukanÉdit

Tingali ogéÉdit

Citakan:Districts of Baghlan