Jowzjān atanapi Jōzjān atanapi Jawzjan (Basa Pérsia: جوزجان) nyaéta salasahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara. Ibu kotana nyaéta Sheberghan.

Jowzjan (جوزجان)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Sheberghan
Area 11.798 km2 (4.555 sq mi)
Population 485,300 (2009 [1])
Timezone UTC+4:30
Basa utami Uzbék
Turkmén
Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Jowzjan di Apganistan

RujukanÉdit

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 

Citakan:Districts of Jowzjan