Buka ménu utama

Laghman (Basa Pérsia/basa Pastun: لغمان ) nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara, ibu kotana nyaéta Mehtar Lam.

Laghman

لغمان
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
NagaraBandéra Apganistan Apganistan
Ibu kotaMehtar Lam
Lega
 • Total3.843 km2 (1,484 sq mi)
Pangeusi
 (2008)[1]
 • Total382.280
 • Kapadetan99/km2 (260/sq mi)
Zona wanciUTC+4:30

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

Tumbu klauarÉdit

Citakan:Districts of Laghman