Buka ménu utama

Laghman (Basa Pérsia/basa Pastun: لغمان ) nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah wétan nagara, ibu kotana nyaéta Mehtar Lam.

Laghman
لغمان
Propinsi
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Lokasi Propinsi Laghman di Apganistan
Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66°N 70.20°E / 34.66; 70.20Koordinat: 34°40′N 70°12′E / 34.66°N 70.20°E / 34.66; 70.20
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Mehtar Lam
Aréa
 • Total 3.843 km2 (1,484 sq mi)
Populasi (2008)[1]
 • Total 382.280
 • Dénsitas 99/km2 (260/sq mi)
Zona wanci UTC+4:30

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

Tumbu klauarÉdit

Citakan:Districts of Laghman