Buka ménu utama

Logar (basa Pastun: لوګر, basa Pérsia: لوگَر) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Ibu kotana nyaéta Pul-i-Alam.

Logar (لوګر)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Pul-i-Alam
Area 3.880 km2 (1.498 sq mi)
Population 332,451 atanapi 550,300 (perkiraan béda-béda) [1]
Kepadatan 120 / km2 (311 / sq mi)
Timezone UTC+4:30
Basa utami basa Pastun
Pérsia Dari
Lokasi Propinsi Logar di Apganistan

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Districts of Logar