Buka ménu utama

Panjshir (basa Pérsia: پنجشیر, harpiahna "Lima Singa", ogé diéjah Panjsher) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan.

Panjshir (پنج شیر)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Bazarak
Area 3.610 km2 (1.394 sq mi)
Population 139.000 (2009[1])
Timezone UTC+4:30
Basa utami Tajik (Dari)
Lokasi Propinsi Panjshir di Apganistan

RujukanÉdit

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Districts of Panjshir