Propinsi Sar-e Pol

(dialihkeun ti Propinsi Sare Pol)

Sar-e Pol, ogé diéjah Sari Pul (basa Pérsia: سرپل), nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagara.

Sar-e Pol (سرپل)
Province
Negara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Sar-e Pol
Area 16.360 km2 (6.317 sq mi)
Population 505.400 (2009) [1]
Timezone UTC+4:30
Basa utami Pérsia Dari, Uzbék
Distrik-distrik di Sar-e Pol

RujukanÉdit

  1. Central Statistics Office of Afghanistan. "Settled Population of country by Provinces and sex for 2006-2009 years". Diakses tanggal 2009-11-30. 

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Districts of Sar-e Pol