Purwasaba, Mandiraja, Banjarnegara

Purwasaba nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Mandiraja, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa Purwasaba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanMandiraja
Lega282 Hektare
Pangeusi5.661 pangeusi (2010)
Kapadetan2.158

<!--

SajarahÉdit

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

AtikanÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PakebonanÉdit

Tumbu LuarÉdit

-->

<!-- -->