Puteran, Cikalong Wétan, Bandung Kulon


Puteran nyaéta hiji Désa di kacamatan Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikalong Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cikalong Wétan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -Drs. Tono Nurpomo
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -Puteran


 t·s·é 

Cikalong Wétan, Kabupatén Bandung Kulon, Jawa Kulon

Kacamatan: Cikalong | Cipada | Ciptagumati | Cisomang Barat | Ganjarsari | Kanangasari | Mandalamukti | Mandalasari | Mekarjaya | Puteran | Rendé | Ténjolaut | Wangunjaya |

Gnome-home.svg