Buka ménu utama


Rachel Amanda Aurora atanapi Amanda (gumelar di Jakarta, Indonésia, 1 Januari 1995; umur 24 taun) nyaéta saurang aktris jeung panyanyi Indonésia.

Rachel Amanda Aurora
Nami keur lahir Rachel Amanda Aurora
Gumelar Indonésia Jakarta, Indonésia
1 Januari 1995 (1995-01-01) (yuswa 24)
Nami lian Rachel Amanda
Pacabakan Aktris
Panyanyi
Modél
Taun aktif 2006 - ayeuna
Sepuh Ade Paul Lukas (rama)
Safira (ibu)

Tumbu kaluarÉdit