1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Januari nyaéta poé ka-1 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 364 poé (365 dina taun kabisat). Poé ieu nelah minangka Poé Taun Anyar ku sabab jadi tanda dimimitianna hiji taun.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré /poé panginget-ngingetÉdit

  • Taun Anyar

Tumbu luarÉdit