Buka ménu utama

Rama Nirwana, Seputih Raman, Lampung Tengah

Rama Nirwana nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Raman, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rama Nirwana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Raman

Citakan:Seputih Raman, Lampung Tengah


Gnome-home.svg