Seputih Raman, Lampung Tengah

Seputih Raman nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Seputih Raman

Peta lokasi Kacamatan Seputih Raman
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Seputih Raman, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png