Buka ménu utama

Randegan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sigaluh, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Randegan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanSigaluh



Gnome-home.svg