Randegan, Wangon, Banyumas

Randegan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wangon, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa Randegan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanWangon