Pikeun ibu kota ti Rayon ieu, tingali Qazax

Koordinat: 41°05′36″N 45°21′58″E / 41.09333°N 45.36611°E / 41.09333; 45.36611

Gazakh (Basa Azerbaijan: Qazax; kawanoh ogé salaku Kazakh atanapi Gazakh) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Rayon ieu miboga éksklave di Arménia, Yukhari Askipara jeung Barkhudarli, nu mana duanana aya dina kakawasaan Arménia nalika Perang Nagorno-Karabakh.

Qazax
NagaraBandéra Azerbaijan Azerbaijan
RayonGazakh
Pamaréntahan
 • Pupuhu éksekutifAyaz Asgarov
Lega
 • Total700 km2 (300 sq mi)
Pangeusi
 (2010)[1]
 • Total91.500
Zona wanciUTC+4 (AZT)
 • Usum Panas (DST)UTC+5 (AZT)
Kode wewengkon2229
Ramatlokawww.qazax-ih.gov.az
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Qazakh (Qazax).

RujukanÉdit

  1. The state statistical committee of the Azerbaijan Republic

Citakan:Qazakh Rayon


Citakan:Azerbaijan-geo-stub