Buka ménu utama

Rongga, Bandung Kulon

kacamatan di kabupatèn Bandung Kulon, Indonèsia
(dialihkeun ti Rongga, Bandung)


Rongga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Rongga

Peta lokasi Kacamatan Rongga
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega 113,12 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 56.108 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png