Buka ménu utama

Rowobelang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Batang, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Rowobelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBatang



Gnome-home.svg