Buka ménu utama

Ruang Tengah, Penengahan, Lampung Kidul

Ruang Tengah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Penengahan, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ruang Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanPenengahan

Citakan:Penengahan, Lampung Kidul


Gnome-home.svg