Penengahan, Lampung Kidul

Penengahan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Selatan, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Penengahan

Peta lokasi Kacamatan Penengahan
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Selatan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Selatan Citakan:Penengahan, Lampung Selatan


Nuvola filesystems folder home.png