Buka ménu utama

Rukti Harjo, Seputih Raman, Lampung Tengah

Rukti Harjo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Raman, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rukti Harjo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Raman

Citakan:Seputih Raman, Lampung Tengah


Gnome-home.svg