Buka ménu utama

Rukti Sedyo, Raman Kalér, Lampung Wétan

Rukti Sedyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Raman Kalér, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Rukti Sedyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanRaman Kalér

Citakan:Raman Kalér, Lampung Wétan


Gnome-home.svg