Buka ménu utama

Raman Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Raman Utara

Peta lokasi Kacamatan Raman Utara
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Raman Utara, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png