Buka ménu utama


Ryana Déa Maharani (gumelar di Bengkulu, 7 Désémber 1989; umur 29 taun) katelah salaku Ryana Déa nyaéta saurang aktris Indonésia.[rujukan?]

Ryana Dea
Nami keur lahir Ryana Dea Maharani
Gumelar Indonésia Bengkulu, Indonésia
7 Désémber 1989 (1989-12-07) (yuswa 29)
Pacabakan Aktris
Sepuh Tamini Lani
Siti Nurli

SinematografiÉdit

Tumbu kaluarÉdit