Buka ménu utama

SMAN 17 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Barat. Alamat lengkepna di Jl. Mangga Besar IV/I No.27, Kalurahan/Désa Taman Sari Kacamatan Taman Sari, Jakarta Barat, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20101624.


Alephbet Edu.png