Buka ménu utama

SMAN 18 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl. Warakas 1 Tanjung Priok, Kalurahan/Désa Warakas Kacamatan Tanjung Priok, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20100809.


Alephbet Edu.png