Bédakeun jeung Sangatta

Koordinat: 50°56′51″N 1°45′27″E / 50.9475°N 1.7575°E / 50.9475; 1.7575

Sangatte nyaéta hiji komune di Pas-de-Calais, departemén di Perancis beulah kalér, basisireun Selat Inggris.

Komune Sangatte

Lokasi
Lua error in Modul:Location_map at line 510: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/France" does not exist.
Koordinat 50.9475 1.7575
Administrasi
Nagara Prancis Perancis
Région Nord-Pas-de-Calais
Departemén Pas-de-Calais
Arrondissement Calais
Kanton Calais-Nord-Ouest
Interkomunalitas Calaisis
Walikota Guy Allemand
Statistik
Aréa1 14.28 km²
Populasi2
(2006)
4591
1 Data Pandaptaran Lemah Perancis, teu kaasup dano, balong, talaga, glétser > 1 km² (0,386 mi² atanapi 247 ekar) jeung muara walungan.
2 Population sans doubles comptes: pangétangan tunggal padumuk di komune lian (contona mahasiswa jeung personél militér).
Prancis
Sangatte

Kota kembarÉdit

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Pas-de-Calais communes


Citakan:PasdeCalais-geo-stub