Sawah Besar, Jakarta Pusat

kacamatan di kota Jakarta Pusat, Indonèsia

Sawah Besar nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Sawah Besar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.71.02
Désa/kalurahan-