Buka ménu utama

Sekarwangi, Buahdua, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Sekarwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Buahdua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sekarwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanBuahdua




Gnome-home.svg