Buka ménu utama

Selacai, Cipaku, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Selacai nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selacai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku





Gnome-home.svg