Cipaku, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia

Cipaku nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cipaku
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.11

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit