Selacau, Batujajar, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Selacau nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Selacau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanBatujajar




Gnome-home.svg