Buka ménu utama

Selacau, Batujajar, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Selacau nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Selacau
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanBatujajar




Gnome-home.svg