Buka ménu utama

Selamanik, Cipaku, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Selamanik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selamanik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCipaku





Gnome-home.svg