Buka ménu utama

Sokaraja Tengah, Sokaraja, Banyumas

Sokaraja Tengah nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Sokaraja Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSokaraja



Gnome-home.svg