Buka ménu utama

Sokawera Kidul, Patikraja, Banyumas

Sokawera Kidul nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Patikraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Sokawera Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPatikraja



Gnome-home.svg