Buka ménu utama

Somagedé nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Somagedé, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Somagedé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSomagedé



Gnome-home.svg