Songgom nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Brebes, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Songgom
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBrebes
Lega49,03 Kilométer pasagi
Pangeusi69.761 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.29.10
Désa/kalurahan10
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)