Buka ménu utama

Sri Agung, Padang Ratu, Lampung Tengah

Sri Agung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Ratu, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPadang Ratu

Citakan:Padang Ratu, Lampung Tengah


Gnome-home.svg