Padang Ratu, Lampung Tengah

Padang Ratu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Padang Ratu

Peta lokasi Kacamatan Padang Ratu
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Padang Ratu, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png