Buka ménu utama
Ngédit Stasion Kintetsu Nagoya

Stasion Kintetsu Nagoya (近鉄名古屋駅, Kintetsu-Nagoya eki) nyaéta titik ahir Jalur Kintetsu Nagoya. Stasion ieu nyambung ka Stasion Nagoya (JR Central, Aonami Line, jeung Nagoya City Subway) tur Stasion Meitetsu Nagoya (Nagoya Railroad).

Peron KaretaÉdit

  1. Kareta Lokal (panjangna: 4 gerbong)
  2. Kareta Semi-Express (panjangna: 5 gerbong)
  3. Kareta Semi-Express and Express (panjangna: 6 gerbong)
  4. Kareta Limited Express (panjangna: 8 gerbong)
  5. Kareta Limited Express (panjangna: 8 gerbong)

Stasion saterusna ti Kintetsu NagoyaÉdit

« Service »
Kintetsu Nagoya Line
Terminus
 
Limited Express (Nagoya - Ise, Non-stop)
 
Tsu
Terminus
 
Limited Express (Nagoya - Osaka, Non-stop)
 
Tsu, Yamato-Yagi or Tsuruhashi (Osaka)
Terminus
 
Limited Express
 
Kuwana
Terminus
 
Express (急行)
 
Kintetsu Kanie
Terminus
 
Semi-Express (準急)
 
Kintetsu Kanie
Terminus
 
Local (普通)
 
Komeno