Sumedang Kidul, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia

Sumedang Selatan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sumedang Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.17
Désa/kalurahan-