Sumedang Kalér, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia
(dialihkeun ti Sumedang Utara, Sumedang)

Sumedang Utara nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sumedang Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.18
Désa/kalurahan-